Tràmits

Accés, informació i ajuda sobre la plataforma electrònica de gestió de tràmits en el registre d’operadors.

Accés a la
plataforma

Accedeix, des d’aquest enllaç, a la plataforma informàtica del Consell per a la realització de tot els tràmits

Group

Informació i ajuda

Si ho necessites, contacta amb nosaltres: ccpi@producciointegrada.cat o al 973282481

Preguntes freqüents

1. Com m’identifico per accedir a la plataforma del Consell?

Per regla general, l’accés a la plataforma requereix un certificat digital, o l’idCAT en el cas d’operadors productors que volen consultar o modificar les dades personals.

2. Qui actualitza les dades de la plataforma?

El gestor, que pot ser el mateix operador o qualsevol persona autoritzada per l’operador, com ara el tècnic, un administratiu, etc. El gestor és el responsable d’introduir totes les dades, incloses les actualitzacions, a la plataforma del Consell.

3. Quines dades pot modificar el gestor?

Pot modificar totes les dades de l’operador relatives a la línia de cultiu de què sigui gestor i totes les dades genèriques. Això no treu que l’operador pugui consultar les dades i modificar-ne algunes, però mai les agronòmiques.

4. Quins tràmits requereixen presentació al registre del Consell?

Requereixen presentació de documents les sol·licituds: sol·licitud d’alta de productor, d’elaborador i de tècnic. Recordeu que la presentació al Registre del Consell de les sol·licituds s’ha de fer telemàticament a través de la mateixa plataforma del Consell que permet fer tots els tràmits.

Recordeu que no es pot imprimir el pdf de la sol·licitud de productors fins que el gestor i el tècnic estiguin acceptats, respectivament, pel productor i pel mateix tècnic.

La sol·licitud d’alta d’elaboradors aquest any 2023 NO es pot fer a través de la plataforma del Consell. S’ha de fer en format paper i presentar-la al Consell en format paper o telemàticament a través de la plataforma.

5. Com es dona d’alta un gestor?

La persona interessada s’ha d’identificar amb el certificat digital a la plataforma del Consell i pot començar a fer altes com qualsevol altre gestor, però no es podran finalitzar fins que l’operador l’hagi acceptat com a gestor. També pot sol·licitar ser gestor, per línia de cultiu, de productors que tinguin un altre gestor, però no podrà actualitzar les inscripcions fins que el productor l’hagi acceptat com a nou gestor.

6. Com confirma el productor el nou gestor?

Quan un operador es dona d’alta per primer cop o modifica el seu gestor, ha de validar a través de la plataforma informàtica del Consell qui ha de ser el seu gestor.

Un cop un usuari ha sol·licitat ser gestor d’una línia de cultiu o d’un productor, s’envia un enllaç per correu electrònic al productor perquè pugui acceptar el gestor que li gestionarà les dades.

El productor entra a la plataforma informàtica del Consell, s’identifica amb IdecatMòbil i accepta el gestor.

7. Com valida un assessor tècnic que és el tècnic de producció integrada d’un productor quan no és gestor?

Quan el gestor vol modificar el tècnic d’un productor, si el gestor no és el mateix tècnic, s’envia un enllaç per correu electrònic al tècnic perquè pugui acceptar el productor que li demana assessorament per totes o algunes de les seves plantacions.