El Consell Català de la Producció Integrada va presentar la nova campanya de consum de la Producció Integrada al Palau de Margalef (Torregrossa) amb la presència de la Consellera del DARP, Hble. Sra. Meritxell Serret, el President del Consell Català de la Producció Integrada, el director de Carrefour del Midi Pyrénées Sr. Antonio Díaz, representants de Plusfresc, presidents i representants de cooperatives, així com empreses del sector fruiter i certificadores.

La campanya consisteix en degustacions en 36 centres distribuïts per tota Catalunya, 20 centres Carrefour, 10 centres Plusfresc, 2 Coaliment, 2 Casa Pairal i 2 Can Torreta.

La campanya que tindrà una durada de sos mesos se centra en la fruita d’estiu per tal d’apropar el producte de temporada al consumidor i informar del sistema productiu. La mateixa es desenvolupa els divendres a la tarda i dissabtes al matí per aprofitar el punt fort de compra per part dels consumidors.

Un aspecte important és el reforç que s’ha fet en l’àmbit de televisió, donat que s’emeten espots a 8TV i TV3, per tal d’aconsellar a tots els consumidors que triïn productes etiquetats amb la marieta.

Com a premi de participació en la campanya s’ofereix un cap de setmana per a dues persones en un allotjament rural de Catalunya.