En la passada edició de la fira Alimentària, el Saló Internacional d’Alimentació i Begudes més important d’Espanya i un dels principals en l’àmbit internacional i on es mostren les darreres novetats de la indústria alimentària internacional, els canals de distribució i els gustos dels consumidors, el Consell ha organitzat una fondue de xacolata amb fruita.
El dia 25 de març, de les 12.00h a les 12.45h, el Consell va oferir un tast de fruita amb xocolata a tots els assitents.
L’acte va comptar amb la presència de la directora general d’Agricultura i Ramaderia. A més a més van poder degustar la fondue el Sr. Antoni Díaz i Vendrell, director general de Planificació i Relacions Agràries, la Sra. Laura Dalmau, subdirectora general d’Estratègia Rural, el Sr. Josep Guix i Feixas, director territorial del DAR a Girona, el Sr. Josep Mª Monfort, director de l’IRTA, i els senyors Josep Grau i Artur Mas, diputats al Parlament de Catalunya i el primer, exconseller d’Agricultura.